House-Style.nl  -  Oosterstraat 8b  -  9502 EC  -  Stadskanaal  -  T: 0599 651 352  -  info@house-style.nl  -  www.house-style.nl

Woningbeveiliging

Op het gebied van woningbeveiliging leveren wij zowel mechanische beveiliging (sloten e.d.) als elektronische beveiligingssystemen zoals alarm en camera systemen.

 

Het blijkt dat de meeste huizen in Nederland niet of nauwelijks beveiligd zijn. Inbrekers hebben met eenvoudig gereedschap slechts enkele seconden nodig om een woning binnen te dringen.

 

Misschien denkt u wel: “Als ze binnen willen komen, dan komen ze toch wel…”. Niets is minder waar. U kunt zèlf de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Het is namelijk altijd een kwestie van tijd.  Dus hoe beter het hang- en sluitwerk en hoe meer sloten zijn geplaatst die lastig open te krijgen zijn, hoe kleiner de kans op inbraak. 

 

Uit onderzoek van de politie blijkt dat, wanneer u uw woning voldoende beveiligt, de gelegenheidsinbreker buiten de deur blijft. Juist die gelegenheidsinbreker is verantwoordelijk voor 90% van alle inbraken. U hoeft van uw huis heus geen vesting te maken, of dure en ingewikkelde alarmsystemen te plaatsen. Vaak zijn eenvoudige aanpassingen van raam- en deursloten al voldoende.

 

Wij kunnen bij u thuis komen kijken of uw hang- en sluitwerk aan de eisen voldoet.

 

Wist u dat… 
…9 van 10 huizen niet veilig zijn!
…65% van de inbrekers terugkomt na een mislukte poging!
…het een inbreker maar 30 seconden kost om binnen te komen!
…er ieder uur bij circa 10 woningen wordt ingebroken!

 

De maatregelen die u kunt nemen om uw woning te laten voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig wonen®, zijn minder gecompliceerd dan het lijkt.  Het is grotendeels een kwestie van het vervangen van bestaand hang- en sluit-werk door goed gekeurde producten, die u in de winkel herkent aan de keurmerken op de verpak-kingen.  Aan de hand van een duidelijke montagehandleiding kunt u er zelf voor zorgen dat u veilig woont.

 
 

SKG KEURMERK

 

Risicoklasse 1                  SKG®*         

3 minuten vertraging  

         

Risicoklasse 2 SKG®**

5 minuten vertraging

 

Risicoklasse 3 SKG®*** 10 minuten vertraging

 

 

Om in aanmerking te komen voor het Certifcaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® dient de beveiliging van uw woning minimaal te voldoen aan risicoklasse 1.

 

> U kunt natuurlijk ook ons montage team inschakelen om het product te laten monteren of een van onze medewerkers om uw woning te laten beoordelen . 

Voorkomen is beter…

 
  • Sluit ramen en deuren goed af
  • Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
  • Controleer hang- en sluitwerk op defecten.
  • Binnendeuren niet afsluiten, kasten ook niet.
  • Geen geld, waardevolle papieren en/of sieraden thuis achterlaten.
  • Laat niet zien dat u weg bent.
  • Zet ladders, vuilcontainers en andere dingen waarop geklommen kan worden weg.
  • Gebruik registratiekaarten van de politie. Zo vergroot u de kans dat eigendommen snel terug gevonden worden.
  •  Als u bij u in de buurt iets verdachts ziet, schroom dan niet de politie te bellen. Noteer indien mogelijk kentekens en andere bijzondere kenmerken.