House-Style.nl  -  Oosterstraat 8b  -  9502 EC  -  Stadskanaal  -  T: 0599 651 352  -  info@house-style.nl  -  www.house-style.nl

Cilinders en sluitsystemen

Cilinders en sluitsystemen voor deuren kunnen wij in eigen beheer afvullen, we kunnen dus gelijksluitende series uit voorraad leveren. Ook kunnen wij gecertificeerde sluitsystemen(cilinders) in eigen beheer maken. 


 webshop-house-style-nl

House & Style levert cilinders van Mul-T-Lock; deze organisatie is onderdeel van het wereldwijde concern Assa-Abloy Group.  House & Style levert deze cilinders als verschillend sluitend en als gelijksluitende sets uit voorraad, tevens hebben we afwijkende maten als half fabricaat voorradig en kunnen deze door onze technische dienst afvullen en assembleren, zodat we deze afwijkende maten en sluitingen snel uit voorraad kunnen leveren.

 

Door deze mogelijkheid van zelf produceren van deze cilinders in combinatie met een uitrekenprogramma produceren we als House & Style ook sluitsystemen onderverdeeld in generale hoofdsleutels met daaronder diverse mogelijkheden in hoofd en monosleutels. Het grote voordeel van zelf produceren is niet alleen een gunstige prijs maar ook de leversnelheid van een compleet systeem en eventuele nalevering van cilinders  en sleutels.

 

Uit voorraad leverbare sluitsystemen en gelijksluitende cilindersets kenmerken zich in de volgende uitvoeringen:

 
 
De Mul-T-Lock 7×7 serie is de standaard serie die de bewezen betrouwbaarheid van Mul-T-Lock combineert met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. 7×7 cilinders vallen in de  SKG klasse zwaar (SKG**).
 
Ander groot voordeel van de eigen productie is dat een nabestelling van een sleutel of cilinder in noodgevallen binnen een uur gerealiseerd kan worden.
 
 
***(Bij menig leveranciers kan de levering van een kapotte cilinder in sommige gevallen wel 4 weken duren)
 
 
Voorbeeld: Een appartementencomplex waarin de bewoners uiteraard een sleutel hebben voor hun eigen woning maar met deze sleutel ook de hoofdingang en/of gezamenlijke fietsenstalling kunnen openen.Dit systeem is gecertificeerd dus er kan niet zomaar een sleutel bijgemaakt worden, dit kan alleen na overleggen van het certificaat.
 
 
Kenmerken:
  • Keersleutel SKG klasse zwaar (SKG**)  
  • Doorboorbescherming
  • 6 of 7 stiften (afhankelijk van de lengte)
  • Met codekaart
  • Geschikt voor monosluitingen (VS en GS) en eenvoudige hiërarchische sluitsystemen (HS – GHS)
 

Mul-T-Lock 7x7