House-Style.nl  -  Oosterstraat 8b  -  9502 EC  -  Stadskanaal  -  T: 0599 651 352  -  info@house-style.nl  -  www.house-style.nl

Kluizen

Waarom een kluis aanschaffen?

Gezien de frequentie van woninginbraken en het feit dat de gemiddelde Nederlandse huishoudens steeds meer goederen in huis bewaren met een steeds hogere waarde is het eigenlijk een must dat deze in een goed afgesloten ruimte bewaard wordt met voorkeur in een brand en inbraakwerende kluis.
Laat u voorlichten door House & Style wat in uw geval de beste oplossing is op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. House & Style is leverancier van diverse merken kwalitatieve kluizen en kasten.
U kunt bij ons terecht wanneer u de kluis of het veiligheidsproduct eerst wilt bekijken voor u het koopt of wanneer u een gedegen advies wilt. Ook kunnen wij de kluis bij u komen verankeren.

Kluizen en brandkasten

Uiteraard wilt u uw waardevolle zaken of geld goed opbergen. House & Style biedt hiervoor een zeer breed aanbod voor zowel zakelijk als privégebruik. Of u nu een kluisje wilt kopen voor in de slaapkamer of een afstortkluis voor in uw winkel. Ook kunt u bij ons terecht voor brandwerende kluizen of brandkasten, muur- en vloerkluizen die ingebouwd kunnen worden, data- en computerkluizen (zoals een laptopkluis), kluisdeuren, archiefkasten, lockers en sleutelkluizen. Ook voor onderweg kan een kluis zekerheid bieden, zoals onze caravankluis of autokluis. Wij bieden kluizen en brandkasten zowel nieuw als gebruikt aan. Hierbij hebben wij een groot aanbod kwalitatieve merkproducten.


 Welke kluis is geschikt voor u? 

Doe de kluizencheck, klik op onderstaande kluis:  

KLUIZENCHECK

Doe hier de kluizencheck.

 

 

Kluizenleveranciers: