House-Style.nl  -  Oosterstraat 8b  -  9502 EC  -  Stadskanaal  -  T: 0599 651 352  -  info@house-style.nl  -  www.house-style.nl

Hörmann-dealer

 

Vertrouwde Hörmann producten bij uw Hörmann dealer.

Sinds 2022 zijn wij door Hörmann aangewezen als Premium Partner van Hörmann voor zowel de particuliere markt als voor de industrie. 
Als Premium Partner horen wij bij een netwerk van 20, zelfstandige specialisten die behoren tot het topsegment van de Hörmann Partners. Een Hörmann partner is een jaarlijks door Hörmann geselecteerde leverancier van Hörmann producten. Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garagedeuren, voordeuren en elektrische aandrijvingen voor uw woning.

Zo is House & Style gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garagedeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom. Of check hier de partnerwebsite

Wij verkopen uitsluitend sectionaaldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann: Europees marktleider en grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmann-specialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk!

Goede redenen voor garagedeuren van Hörmann.

Om de levensduur van uw Hörmann garagedeur te verlengen adviseren wij u om uw garagedeur jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. 
Voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt bel met: 0599-651352.
De kosten van een onderhoudsbeurt bedragen € 79,00 (incl. BTW).  

Merkkwaliteit uit Duitsland

gute-Gruende-Thermoplus-ThermoPro-1Alle deur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.
Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende
instituten getest en gecertificeerd.

Ze worden conform het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 in Duitsland vervaardigd en
voldoen aan alle eisen van de Europese norm 13241-1. Bovendien werken onze hooggekwalificeerde
medewerkers intensief aan nieuwe producten, verdere ontwikkelingen en gedetailleerde verbeteringen.

Zo ontstaan octrooien en een exclusieve marktpositie.

 

Garagedeuren voor generaties

gute-Gruende-Garagen-Sectionaltore-2Duurtesten onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten met Hörmann-kwaliteit.
Om die reden en dankzij uitstekende technische oplossingen evenals een kwaliteitsgarantie zonder
compromissen krijgt u bij Hörmann 10 jaar garantie op alle garagesectionaaldeuren en 5 jaar op
Hörmann-aandrijvingen.*

* De uitgebreide garantievoorwaarden vindt u op:
www.hormann.com

Toekomst in het vizier

gute-Gruende-Thermoplus-ThermoPro-3Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop.
Daarom dekt de onderneming vanaf 2013 zijn energiebehoefte voor 40 % uit ecostroom en breidt
dit permanent uit. Tegelijkertijd worden door de introductie van een intelligent en gecertificeerd
energiemanagementsysteemjaarlijks vele tonnen CO² bespaard. En ten slotte, maar niet minder
belangrijk, biedt Hörmann producten aan voor duurzaam bouwen.

Kom meer te weten over de milieu-activiteiten van Hörmann in de brochure „Wij denken groen”.

Harmonieuze totaalindruk

hoermann_de_produkte_garagentore_garagen_sectionaltore_gute_gruende_1[1] Gelijke profileringsafstanden en onzichtbare paneelovergangen bij deuren met profilering
Garagedeuren van Hörmann onderscheiden zich door een exact gelijkmatig profileringsindeling[A].De panelen zijn zo gevormd, dat de paneelovergangen in gesloten toestand praktisch onzichtbaar blijven. Vergelijk deze eigenschappen maar eens met deuren van andere fabrikanten.
Desgewenst zijn ook de praktische zijdeuren met hetzelfde profileringsaanzicht als de garagesectionaaldeur verkrijgbaar.

[2] Ongelijkmatige profileringsafstanden [B], [C] door verschillende paneelhoogtes en zichtbare paneelovergangen bij deuren van andere fabrikanten. Zo ontstaat een onrustig deuraanzicht.

[3] Gelijkmatige cassetteverdeling
Voor een harmonieus totaalbeeld zijn de afstanden tussen de afzonderlijke cassetten [D] bij Hörmann-sectionaaldeuren in de hoogte precies gelijk. Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de deur even hoog zijn. Ook de horizontale afstanden tussen de cassetten in een paneel zijn uniform. Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.

Desgewenst zijn ook zijdeuren met dezelfde paneelindeling en hetzelfde aanzicht als de garagesectionaaldeur verkrijgbaar.

[4] Ongelijkmatige cassetteverdeling [E], [F] door verschillende paneelhoogtes bij deuren van andere fabrikanten. Hierdoor ontstaat een onrustig deuraanzicht.

Instructies voor:
Inleren promatic